Izveštaj: YAPI-TURKEYBUILD 2014

Kompanija ISOMAT je uspešno učestvovala na 37. Međunarodnom sajmu građevine YAPI-TURKEYBUILD 2014 koji je održan u TUYAP sajamskom i kongresnom centru Buyukcekmece, u Istanbulu, u Turskoj, od 6. do 10. maja 2014.

YAPI – TURKEYBUILD Istanbul predstavlja najznačajniji međuregionalni skup iz oblasti građevinske industrije koji podrazumeva Tursku, Balkan, bivše ZND zemlje, severnu Afriku i Bliski istok i koji svake godine beleži rast i poboljšava svoj kvalitet. Posetioci sajma – inženjeri, arhitekte, građevinski radnici i ostali građani – imali su priliku da se informišu o poslednjim dostignućima iz oblasti građevinske industrije.

ISOMAT-ov štand je je privukao veliki broj posetilaca koji su pokazali veliko interesovanje za inovativne poliuretanske proizvode, materijale za hidroizolaciju i za izradu industrijskih podova.

Potpuno opremljen i sa iskusnim timom inženjera, naš štand će vam poželeti dobrodošlicu i na sledećoj stanici – sajmu Projekat Liban 2014 koji se održava u Bejrutu, u Libanu od 03. do 06. juna 2014.

yapi-report