ISOMAT se oglaša iz sejma BAU 2017

ISOMAT je po drugi put sa velikim uspehom učestvovao na BAU 2017, Svetskom vodećem Sajmu Arhitekture, Materijala i Sistema, koji se održao u izložbenom centru MesseMünchen u Minhenu u Nemačkoj, od 16. Do 21. Januara 2017. godine.

Redizajnirani paviljon kompanije ISOMAT, zajedno sa mnogim novinama, je privukao veliki broj profesionalaca iz raznih delova sveta, koji su imali mogućnost da upoznaju širok dijapazon proizvoda, u sklopu sa integrisanim konstruktivnim rešenjima koja se preporučuju. Inženjeri, preduzimači, izvođači, prodavci i drugi pojedinci su se informisali o inovativnim poliuretanskimhidroizolacionim sistemima za ravne krovove i terase, o novoj generaciji mikrocementnih premaza i njihovoj širokoj upotrebi u podnim sistemima.

Svojim prisustvom na BAU Sajmu, ISOMAT je učvrstio svoje prisustvo u Nemačkoj kao i na globalnom tržištu. Danas, kompanija posluje u preko 50 zemalja sveta, a proizvodne filijale ima u Rumuniji i Srbiji, i komercijalne filijale u Bugarsko, Turskoj, Rusiji i Sloveniji.

BAU Sajam je vodeća svetska izložba u sektoru arhitekture i građevinskih materijala. Ove godine su oboreni svi prethodni rekordi, sa posetom od preko 250.000 posetilaca i 2.120 izlagača iz 45 zemalja. Interesantno je da je čak 80.000 posetilaca bilo iz zemalja izvan Nemačke, i to uglavnom iz Turske, Rusije i Kine, što samo pokazuje važnost BAU Sajma kao referentnog događaja za sve profesionalce u građevinskom sektoru.

Sledeća stanica za ISOMAT je HORECA izložba u Atini, koja će se održati u Izložbenom Centru Metropolitan Expo, od 10-13. Februara 2017. godine.

_DSC3407-2_web