ISOMAT na sajmu ,,Big5’’ 2017

Kompanija ISOMAT već četvrtu godinu za redom učestvuje na “Big 5”, najvećem međunarodnom sajmu građevinarstva na Bliskom istoku, koji će se održati od 26. do 29. novembra 2017. u Svetskom Trgovinskom Centru u Dubaiju.

Pozivamo Vas da posetite ISOMAT-ov štand u hali 4, štand broj D177 i da se kod našeg specijalizovanog osoblja informišete o našoj širokoj paleti proizvoda i rešenja za modernu građevinsku industriju. Takođe možete izbliza pogledati naša inovativna rešenja za hidroizolaciju na bazi poliuretana ISOMAT PU SYSTEMS, rešenja za hidroizolaciju i podove na bazi poliuree, kao i rešenja za izradu industrijskih podova i dekorativnih mikrocementnih podonih i zidnih tehnika koje se mogu primeniti i za izradu ugradnog nameštaja.

Svojim tridesetosmogodišnjim prisustvom u građevinskoj industriji, sajam “Big 5” se pozicionirao kao mesto okupljanja vodećih građevinskih kompanije iz celog sveta. Ovogodišnji akcenat je na “Big 5 Talks”, seriji seminara koji imaju za cilj pružanje edukacije na najvišem nivou.

Svojim učesnicima će pružiti priliku da razmene znanja, ideje, kao i da dobiju informacije o najnovijem razvoju u građevinarstvu i građevinskoj industriji.

Radno vreme sajma: 11:00-19:00

Više informacija potražite na sajtu sajma: https://www.thebig5.ae.