ISOMAT na sajmu ,,Big5’’ 2016

ISOMAT će učestvovati na sajmu “BIG5”, najvećem međunarodnom građevinskom sajmu na Bliskom istoku, koji će se održati od 21.-24. novembra 2016., u Dubai World Trade Center-u, u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam poželeti dobrodošlicu sa ISOMAT-ovog štanda br. 7C311, gde ćete biti u prilici da pogledate naša integrisana rešenja za svaku primenu u građevinarstvu. Predstavićemo dekorativne maltere, naše poliuretanske sisteme za hidroizolaciju ravnog krova, kao i podne sisteme.

big-five-2016-en-fb_sr

Sa preko 3000 izlagača, “Big5” predstavlja mesto okupljanja najvećih kompanija u građevinskoj industriji. Svake godine bude predstavljeno na hiljade inovativnih proizvoda, a održavaju se i radionice i demonstracije proizvoda uživo. Pored toga, posetioci imaju priliku da se informišu o najvažnijim dešavanjima i razvoju tehnologije iz oblasti građevinskih materijala i sistema.

2015. godina bila je najuspešnija godina za sajam “BIG5” do sada, time što je okupljeno oko 80000 posetilaca iz celog sveta. Vrhunske kompanije i profesionalci su predstavili svoje proizvode, sa fokusom uglavnom na inovacije i zelenu tehnologiju.

Radno vreme sajma:
11:00-19:00

Za više informacija, posetite sajt https://www.thebig5.ae