ISOMAT na “Big 5” Dubai 2018

ISOMAT već 5-tu uzastopnu godinu učestvuje na “Big 5” Dubai, najvećoj međunarodnoj građevinskoj izložbi na Bliskom Istoku, koja će se održati u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju u UAE od 26. do 29. novembra 2018.

Posetite ISOMAT u Hali 4, štand D179 i saznajte sve o širokom spektru naših rešenja za proizvodnju moderne građevinske industrije. Iskusno i specijalizovano osoblje kompanije ISOMAT-a će vas informisati o inovativnim poliuretanskim hidroizolacionim sistemima ISOMAT PU SYSTEMS, naprednim sistemima za hidroizolaciju i premazivanje Poliurea, mikrocementima i dekorativnim premazima za podove, zidove i ugradni nameštaj, kao i industrijske podne obloge.

Tokom proteklih 39 godina, “Big 5” Dubai se oformio u najveći i najuticajniji sajam u regionu za građevinarstvo. Svake godine, “Big 5” privlači profesionalce iz celog sveta, predstavljajući im najnovije trendove u građevinskoj industriji. Takođe, pruža informacije o integrisanim rešenjima za izgradnju u skladu sa potrebama profrsionalaca i istovremeno im pruža mogućnost za razmenu znanja i umrežavanje sa vodećim svetskim građevinskim brendovima.

Radno vreme izložbe: 11:00-19:00

Više informacija potražite na sajtu izložbe: https://www.thebig5.ae

Saznajte više o ISOMAT-u na: www.isomat.eu