O nama

ISOMAT je proizvodna kompanija građevinske hemije i maltera sa multinacionalnim prisustvom. Osnovana je 1980. godine i danas predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača u svom sektoru u jugoistočnoj Evropi.

Kompanija proizvodi i distribuira preko 350 proizvoda po naprednoj nemačkoj tehnologiji, a po pristupačnim cenama. Tačnije, proizvodi i distribuira proizvode sledećih 6 kategorija:

1. Hidroizolacioni materijali
2. Boje & Malteri
3. Lepkovi & Fug mase
4. Reparaturni materijali
5. Aditivi za betone i maltere
6. Podovi

2012. godine kompanija je napravila višemilionsku investiciju uloživši u proizvodnu jedinicu za proizvodnju materijala na bazi poliuretana.

Svi proizvodi su razvijeni u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D) koje poseduje kompanija kako bi se postigao najbolji kvalitet po najboljoj mogućoj ceni. Svake godine Odeljenje za istraživanje i razvoj radi na nizu novih proizvoda koji se baziraju na potrebama svakog ciljnog tržišta, kao i tehnološkim dostignućima u industriji.

ISOMAT izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja širom sveta, a poseduje i 6 filijala u Rumuniji, Srbiji, Bugarskoj, Turskoj, Rusiji, Sloveniji i jednu pridruženu kompaniju u Španiji. Filijale u Srbiji i Rumuniji imaju i sopstvene proizvodne pogone, u Beogradu i Bukureštu, respektivno.

Danas, ISOMAT zapošljava više od 350 zaposlenih u Grčkoj i šire.